Utolsó kommentek

Scifi blogok

Nincs megjeleníthető elem

The Master címmel készít filmet Paul Thomas Anderson, a Magnolia és a Boogie Nights alkotója. Egy ideje már zajlanak a munkálatok, de csak mostanság nyert hivatalos megerősítést a project, ami minden bizonnyal ki fogja csapni a biztosítékot a szcientológiai egyház vezetőinél.

A Mester, a főszereplő ugyanis egy karizmatikus sci-fi író - Philip Seymour Hoffman fogja játszani), aki 1952-ben The Cause (Az Ügy) néven vág bele egy vallás alapításába. A film másik főszereplője Freddie Sutton (Paul Dano alakításában), egy huszonéves alkoholista fiatalember, aki kezdetben a Mester egyik leglojálisabb követője lesz - később azonban elkezdi megkérdőjelezni a hitet és annak legfőbb szószólóját is.

Bár - mindenféle jogi okokból nyilvánvalóan - nem mondhatják ki, hogy a sztorit és a karaktert L. Ron Hubbard sci-fi író és az ő szcientológiai egyháza ihlette, a párhuzamok nyilvánvalóak.
(Forrás: io.9)


Címkék: film mozi szcientológia ron hubbard l.

A bejegyzés trackback címe:

https://sfportal.blog.hu/api/trackback/id/tr252158539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kennimekkormikk 2010.07.18. 17:20:42

A scientológusokkal ujjat húzni nem sokkal jobb, mint a maffiával. Kíváncsi leszek...

megmondtam?megmondtam 2010.07.18. 17:38:59

travoltával és tom cruise-zal lenne az igazi
süti beállítások módosítása