Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

Scifi blogok

Nincs megjeleníthető elem

NINCS szex az űrállomáson - nyilatkozta Alan Poindexter Tokióban, írja az Index. Ez nem azt jelenti, hogy amúgy ne lehetne, sőőőt. Ha például a régóta tervezett Mars-expedícióra gondolunk, akkor nem meglepő, hogy tudományos alapokon régóta foglalkoznak a kérdéssel.

Forróbb és nedvesebb a szex a világűrben – legalábbis így gondolják a témát kutató tudósok. Tom Logan, a NASA fizikusa nem csak jó időtöltésnek gondolja a szexet, de a fennmaradás kulcsának is – ám lehet, hogy a zéró gravitációs mutatványokhoz majd meg kell írni a Káma Szútra űrváltozatát, merthogy a történet nem annyira egyszerű. Az űrszex-probléma pedig lehet, hogy nemsokára aktuálissá válik: nem csak egy esetleges, több éves Mars-expedíció kapcsán merülhet fel a kérdés ugyanis. Hanem például már az ajtónkon kopogtat a megfizethető árú űrturizmus is – a tehetősebbekben pedig biztosan felmerül a gravitáció nélkül töltött pásztoróra lehetősége.

 

Nincs semmilyen természetes mód a test hőjének elvezetésére, valamint erőteljesebb a verítékezés – emiatt forróbb és nedvesebb a szex a világűrben. Testnedveink lebegő cseppecskékben lebegnének körülöttünk közben. Komoly problémaforrás az is, hogy súlytalanságban kisebb a vérnyomás is, ez lankasztólag hathat a péniszre is. Arról már nem is beszélve, hogy bizony nem árt technikásnak lenni egy űrhajó vagy űrállomás fedélzetén – a hagyományosabb helyszínekhez képest (konyhaasztal, mosógép, zongora, esetleg ágy) ugyanis macerásabb a pároknak egymás közelében maradniuk. A hagyományos misszionárius póz például egész egyszerűen nem működik a világűrben.

 Egy Pierre Kohler nevű szerző viszont váltig állítja egy könyvében, hogy mind a NASA, mind pedig az orosz űrügynökség végzett titkos kísérleteket az űrben végezhető szex témakörében. Állítólag számítógépes szimulációkkal leteszteltek 20 lehetséges pozitúrát, amiből a 10 legjobbnak mutatkozót le is tesztelték emberes űrutazások során. [Szerk.: Mint @3dhazard felhívta a figyelmünket, ez valóban csak egy hoax.]

Ebből – ha hihetünk a történetnek – négy olyat sikerült találni, ami mechanikus segédeszközök nélkül működőképes lehet.

Azt viszont elhihetjük, hogy már létezik olyan eszköz, amely megkönnyítheti a súlytalanságban való szexet, ez pedig a 2suit néven futó űröltözet. Egy Vanna Bonta nevű írónő-színésznő-költőnő fejlesztette ki az öltözéket – ez megoldást jelenthet a pozitúra, valamint a forróság és nedvesség problémára is. Valójában két ruha, amelyet zippzárak és tépőzárak segítségével össze lehet kapcsolni. Ezáltal szex közben nem kell külön erőfeszítést tenni a pár két tagjának azért, hogy egymás közelében maradjanak, és elvezeti a hőt és a nedvességet is.

Az űrbeli szexuális életet megkönnyítő ruha tehát már van – most már csak az első űrhotelekre kell várnunk, a megfelelő nászutas lakosztályokkal. Persze, ha nagyon gazdag valaki, akár már most is letesztelheti: állítólag az oroszok hajlandóak nem csak egy, de akár két űrturistát is fellőni egyszerre, ez mindösszesen 40 millió dollárba, meg minimálisan fél év kiképzésbe kerül.


Címkék: szex űrkutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://sfportal.blog.hu/api/trackback/id/tr602117507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arconfosom 2010.06.29. 12:12:16

Megint egy oltári baromság!
Szopatás simán működik a világűrben is

A száj vákumot képez, és segít odaáramoltatni a vért. A nedvességet pótolja a nyál, a sperma pedig kilövellve nem lebeg körülöttük, mert az űrhajós néni egyből lenyeli

zoli_ 2010.06.29. 12:13:24

first sex in space :D

OkoskaTo:rp 2010.06.29. 12:25:04

Ööö. Csak nekem jut eszembe a ventilátor a testhő elvezetésére?

Szelid sunmalac 2010.06.29. 12:40:49

40 millio dollarbol annyi space cake-et eszek es annyi k*-t dugok meg, amennyit csak akarok....

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.06.29. 13:39:25

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Az az igazi jani, aki egy ilyen útra k*-t visz magával...

3dhazard 2010.06.29. 13:54:16

Kár, hogy a poszt írója nem olvasta el a saját linkjét: The following is a humorous adaptation of a famous Internet Hoax, “Experiment 8 Postflight Summary, NASA Publication 14-307-1792.”

paráznabillegető 2010.06.29. 14:06:03

mi az, hogy nem áll FEL???
hát hol van a világűrben olyan, hogy fent???
süti beállítások módosítása